Turković: Za ovo sam znao i ranije

Zeka više nije pomoćni trener Sarajeva

Turković: Za ovo sam znao i ranije

Edmir Škorić

Bivši fudbaler Sarajeva Almir Turković  sada je postao i bivši pomoćni trener kluba sa Koševa. Kako nam je kazao, Mirza Varešanović ga nije želio u svom stručnom štabu.

"Znao sam ja za ovo i ranije. Ali, šta da vam kažem, život ide dalje i ja želim Varešanoviću sve najbolje sa Sarajevom. Jedino mi je krivo što mi to Mirza nije rekao u lice, već mi je odluku saopštio Nihad Baljak. Sada ću nastaviti rad sa omladinskim sekcijama, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje", kazao je Almir Turković za SportSport.ba, dodavši:

"Htio bih samo da se iskreno zahvalim Baljku, on je uvijek bio korektan prema meni. Ponavljam još jednom, odluka da ja ne budem u stručnom štabu je Mirzina i on zna ko mu je potreban, a ko ne."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.