Ovo može da bude gol samo u Turskoj

Ni VAR nije pomogao

Ovo može da bude gol samo u Turskoj

E. Oštraković

Bešiktaš je danas ugostio Sivasspor u meču 15. kola turske Super lige.

Meč je počeo u 17 sati, a domaćin je poveo u 18. minuti i sada je blizu pobjede, no pogodak Yalcina izazvao je burne reakcije u Turskoj.

Naime, na početku akcije u kojoj je Yalcin postigao gol lopta je prethodno napustila igralište. Nije ni VAR reagovao, pa je gol priznat iako je evidentno da je lopta cijelim obimom bila izvan aut-linije...

[twitter]https://twitter.com/fbetul_1/status/1343612558780080131[/twitter]

Top Komentari

Takodje isto i u Srbiji, pa takav je gol dala Crvena Zvezda protiv Partizana, ubacena lopta iz gol auta pred gol Partizana i Crvena Zvezda postigla gol koji je sudija priznao, to je bilo prije nekoliko godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi