Tuzla City angažovala pojačanje iz Prve lige FBiH

Dolazi iz gračaničkog Bratstva

Tuzla City angažovala pojačanje iz Prve lige FBiH · Zvanično

Esmer Oštraković

Bivši junior Željezničara i dosadašnji nogometaš gračaničkog Bratstva, Elvir Duraković, novi je igrač FK Tuzla City.

Sjajni mladi nogometaš iza kojeg je odlična polusezona u Prvoj ligi FBiH zna da je pred njim veliki izazov.

"Prije svega zahvalio bi se svima u svom prethodnom klubu, Bratstvu, a posebno prvom čovjeku kluba Nusretu Heliću. Moram priznati da je Gračanica sjajna sredina za sve mlade igrače koji trebaju da sazriju. Karijeru nastavljam u Tuzla Cityju, gdje se nadam da ću radom i trudom uspjeti da se nametnem šefu stručnog štaba, te da ću opravdati ukazano povjerenje", rekao je Duraković za SportSport.ba.

Duraković nastupa na poziciji lijevog beka, a bio je neizostavan član u prvoj postavi Bratstva, te će formu pokušati prenijeti i u svoj naredni klub.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kasikara
Azmiru od srca želim da qara Zrinjski, Borac i cara****
3 2
Denchi
Jes se Tomislav Tomic promjenio, i kosu pustio....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi