Vedri duh Tuzla Cityja završio na liječenju

Poželjeli mu brz oporavak

Vedri duh Tuzla Cityja završio na liječenju

A. Čaušević

Tuzla City pripreme za novu sezonu nastavlja na Kupresu. Ekspedicija tuzlanskog kluba se u taj dio Bosne i Hercegovine zaputila u petak. 

Uoči polaska igrači, stručni štab i ostali članovi Tuzla Cityja su poželjeli što brži oporavak klupskom sekretaru, Munibu Subašiću koji je završio na liječenju.

Subašić je pravi vedri duh u tuzlanskom premijerligašu, omiljen je praktično kod svih u klubu i veoma srdačna osoba, a za njega riječi hvale imaju praktično svi. Nerijetko zna biti i angažovan kao predstavnik kluba tokom utakmica.

"Uz tebe smo sekretaru", poručila je ekspedicija Tuzla Cityja svom sekretaru pred polazak na Kupres što je najbolji pokazatelj koliko ga cijene i poštuju.

Inače, izabranici Husrefa Musemića će tokom pripremanog perioda na Kupresu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Veleža. Taj susret je zakazan za 26. juni.

Do sada je ekipu napustila nekolicina igrača. Muminović, Morris, Barišić, Lučić, Rustemović, Crnkić, Maksimović, Badji više nisu članovi Tuzla Cityja, dok je Ramić posuđen Slobodi.

Inače, Tuzla City će u prvom kolu nove sezone gostovati Sarajevu, a tuzlanski klub nije imao klupskog predstavnika prilikom žrijeba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Stav pet klubova, Sarajeva, Tuzla Cityja, Slobode, Veleža i Željezničara je da se ne prisustvuje događajima koje organizira Savez. Željeznicar vjerovatno zbog nesređene situacije je danas prisustvovao izvlačenju, ali jedinstveni smo. Zbog ignorantskog odnosa Saveza prema klubovima sad zasad nećemo prisustvovati događajima u njihovoj organizaciji. A kasnije, ko zna", rekli su iz Tuzla Cityja za SportSport.ba prije nekoliko dana.

Nova imena u svlačionici za sada su u ofanzivnom dijelu tima. U pitanju su nekadašnji prvi topnik prvenstva Sulejman Krpić, bivši napadač Borca, Elvis Mehanović te talentovani Eldin Mehmedović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Cuj titule - sekretar Tuzla Cityja! Valjda Sloge iz Simina Hana. Sad bi trebalo Sloboda da se preimenuje u FK Sloboda Chelsea? Smijesno.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi