Ekspedicija Tuzla Cityja otputovala u Sloveniju bez Sulejmana Krpića
Foto: FK Tuzla City

Još uvijek se ne zna da li će ostati u klubu

Ekspedicija Tuzla Cityja otputovala u Sloveniju bez Sulejmana Krpića

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja veći dio priprema provest će u Sloveniji.

Igrači tuzlanskog kluba su počeli pripreme prije skoro dvije sedmice, te su prvi dio odradili u Tuzli. Nakon nekoliko pripremnih mečeva igrači Dragana Jovića će pripreme nastaviti u Sloveniji.

Ekipa Tuzla Cityja je otputovala za Čatež gdje su se pripremali i prošlog ljeta. Tu će boraviti sve do 1. jula, te je planirano da se odigraju i tri pripremne utakmice.

Također, Tuzla City još uvijek nije kompletirao igrački kadar za novu sezonu, te je ostalo još nekoliko nepoznanica.

Trenutno je najveća nepoznanica status Sulejmana Krpića kojem na kraju ovog mjeseca ističe ugovor s ovim klubom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpić se nije našao u autobusu za Sloveniju, a da li će definitivno napustiti klub ili će eventualno doći do dogovora saznat će se u narednim danima.

Ovaj 31-godišnji napadač je za Tuzla City potpisao prošlog ljeta kada je stigao iz rumunske Astre. Pored toga igrao je još za Orašje, Dinamo, LASK, Sarajevo, Metalac, Slobodu, AIK, Tractor Sazi, Željezničar i Suwon.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Krpic potpisuje za Zeljeznicar
3 3
Mustafa
Ma to je isluzena raga,njegovo je davno prohujalo. Ko ga kupi za****ce se!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi