Tuzla City remizirala sa Spartakom iz Subotice

Prijateljski meč na Zlatiboru

Tuzla City remizirala sa Spartakom iz Subotice

S. Mlaćo

U sklopu boravka na mini pripremama na Zlatiboru nogometaši Tuzle City danas su odigrali prijateljski meč protiv člana Super lige Srbije Spartaka iz Subotice.

Bila je ovo kvalitetna provjera za oba tima, a mreže se na kraju nisu tresle. Ipak, i pored toga viđen je susret u dobrom ritmu, uz veliko zalaganje nogometaša oba tima.

Oba tima su prema izvještaju zvanične stranice Spartaka imali svoje šanse, to izostala je realizacija.

Tuzla City će narednog vikenda u okviru 9. kola Premijer lige BiH odmjeriti snage sa FK Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi