Tuzla sjajnom sportskom priredbom stala uz Tarika Okanovića
Svi su imali samo jednu poruku večeras u Mejdanu

Svi su večeras imali jednu želju, da sinonim grada Tuzle i FK Sloboda ozdravi što prije

Tuzla sjajnom sportskom priredbom stala uz Tarika Okanovića

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

Danas je u velikoj dvorani Mejdan odigrana humanitarna utakmica za Tarika Okanovića kao potpora za daljnje liječenje do potpunog ozdravljenja. 

Sva velika, mala, mlada i stara raja došla je u Mejdan da podrži svog Tarika. Sinonim za Tuzlu i FK Slobodu iz Tuzle je svakako Tarik Okanović, koji je tokom svoje fudbalske karijere pružao maestralne partije na Tušnju, a njegovih poteza sjećaju se svi klubovi diljem Bosne i Hercegovine.

Na parket izašli su mlađe kategorije Slobode i Bambija i u dvije utakmice izmamili aplauze publike u Mejdanu.

Kasnije su snage odmjerili Veterani Slobode i Humane Zvijezde. Na parketu ponovo smo mogli da vidimo Zlatana Muslimovića, Alena Škoru, Bulenta Biščevića, Nermina Šabića i još mnogo drugih vedeta bh. nogometa. Sa druge strane, čast Veterana Slobode branili su Crnogorac, Karić, Mešanović, Ribić, Mujezinović i još mnogi drugi. Rezultat je naravno bio u drugom planu, mada žestokih duela i lijepih poteza nije nedostajalo u ovom susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju ove zaista emotivne sportske priredbe svi su jednoglasno poručili: Tare uz tebe smo što god treba, do konačnog ozdravljenja zajedno.

U našoj fotogaleriji pogledajte najzanimljivije detalje sa današnje sportske priredbe.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi