Tuzlaci od sutra na Kupresu

FK Sloboda

Tuzlaci od sutra na Kupresu

Edmir Škorić

Pred nogometašima Slobode je težak period. Tuzlaci sutra kreću na pripreme, no u klubu marljivo rade da zadrže brojne prvotimce kojima su istekli ugovori.

Sloboda će sutra ujutro otputovati na Kupres gdje će se pripremati narednih sedam dana. U nedjelju "crveno-crne" čeka prva provjera, kada će snage odmjeriti sa Osijekom.

Inače, klub vodi pregovore sa golmanom Denisom Mujkićem koji je izrazio želju da ostane na Tušnju te napadačem Senadom Mujićem. Njima je istekao ugovor, a kako se klub nalazi u teškoj situaciji, neće ih biti lako zadržati.

Od izvora bliskih tuzlanskom klubu saznali smo da Staniša Nikolić i Almir Halilović nisu dogovorili financijske detalje. I dok je Nikolićev status još uvijek neizvjestan, Halilović definitivno odlazi iz Slobode.

Pod velikim upitnikom je i Zoletić. Ipak, nije sve tako sivo na Tušnju. Slobodi se priključio bivši ofanzivac banovićke Budućnosti Semir Slomić, a postoji mogućnost da se iz zagrebačkog Dinama vrati i Almir Bekić.

Šef stručnog štaba Ibrahim Crnkić na pripreme vodi i dva juniora.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.