Tuzlaci oprezni pred duel s Olimpicom

Optimistični, ali i oprezni

Tuzlaci oprezni pred duel s Olimpicom

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode nakon kvalifikacija za Evropsku ligu nastavljaju intenzivne pripreme za prvu utakmicu nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH.

Žrijeb parova za prvog protivnika crveno-crnih odredio je ekipu sarajevskog Olimpica. Ekipa Husrefa Musemića optimistično, ali oprezno ulazi u ovaj meč.

Pripreme teku u najboljem redu, a Musemić će već u prvoj utakmici biti na slatkim mukama. Problema sa povredama u ekipi za sada nema, pa će Husref Musemić na raspolaganju imati sve igrače osim suspendovanog Zajka Zebe.

Na današnjem treningu šef struke crveno-crnih je uigravao nešto ofanzivniju igru, po kojoj se mogla vidjeti i zavidna fizička sprema igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosfera u ekipi je također na visokom nivou, igrači sa nestrpljenjem čekaju start sezone, pa je izvjesno da će Olimpic morati pružiti svoj maksimum ukoliko želi pokvariti planove tuzlanskoj Slobodi i prirediti blago iznenađenje na samom startu.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Olimpica igra se u subotu, 23. jula na stadionu „Tušanj“ sa početkom od 18 sati.’

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije