Tuzlaci u strahu od raznih igara van terena

Nikom nije jasno zašto je Kostić isključen

Tuzlaci u strahu od raznih igara van terena

Midhat Šljivak

Stoper Slobode Ivan Kostić dobio je danas crveni karton u susretu Kupa BiH protiv Čelika.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka na Tušnju, nastala je velika gužva. Došlo je do naguravanja između igrača dvije ekipe, a najdeblji kraj je izvukao stoper tuzlanskog tima Ivan Kostić, kojem je pokazan crveni karton.

Niko ne zna zašto je defanzivac Slobode dobio crveni karton. Iako je ranije otišao u svlačionicu, sudija Vladimir Bjelica ga je vratio na teren.

Pokazao mu je potom crveni karton, zbog navodnog šamaranja protivničkog igrača. Svi na Tušnju su se začudili zbog ovakve odluke. 

U Slobodi strahuju kako je Bjelica imao lične motive za isključenje Kostića, odnosno da je oslabio tuzlanski tim pred derbi sa Zrinjskim.

Kostić je bio bedem sjajne odbrane Tuzlaka u ovoj polusezoni. Njegovo odsustvo s terena protiv Zrinjskog je veliki hendikep za tim Husrefa Musemića, a u Slobodi strahuju kako je ovo samo početak raznih igara protiv njihovog tima.

Da li je strah Tuzlaka opravdan pred naredne utakmice, ostaje nam da vidimo. Na Zrinjski će morati bez Kostića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.