U bici za Kostića, Leverkusen, Wolfsburg i Schalke

Članovi Bundeslige žele napadača Stuttgarta

U bici za Kostića, Leverkusen, Wolfsburg i Schalke

D. Vejo

Iako je pružio jednu od najboljih sezona, to nije bilo dovoljno mladom napadaču Filipu Kostiću da ostavi Stuttgart u Bundesligi.

Njemačka liga svakako da je ostala bez jednog od timova koji svoj staž već duži niz godina pripisuju u Bundesligi. Kao jedan od najboljih pojedinaca i ekipi Stuttgarta pokazao se mladi krilni napadač Filip Kostić. Koji je izuzetno brz ali isto tako posjeduje dobru tehniku.

Kako prenose njemački mediji, za njegove usluge zainteresovani su Bayer Leverkusen, Wolfsburg i Schalke koji su po svu cijenu spremni da u svoju sredinu dovedu mladog talenta.

Turbo Kostić kako su ga zvali u Bundesligi veoma lako bi mogao da i naredne sezone igra ponovo u jednoj od Liga petice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi