U Borcu žele maksimalan učinak u posljednja tri kola

U nedjelju dočekuju Rudar iz Prijedora

U Borcu žele maksimalan učinak u posljednja tri kola

S. Mlaćo
U banjalučkom Borcu spremaju se za duel sa Rudarom iz Prijedora.

Banjalučani razmišljaju samo o tri boda.

“Ostale su nam još te tri utakmice do kraja prvog dijela prvenstva. Prva je ta protiv Rudara. Oni su u svojim redovima dosta toga mijenjali. Novi je i trener. Rudar zaslužuje poštovanje. Čeka nas teška utakmica. U posljednjih nekoliko utakmica odigrali su dobro. Igramo kući i želimo pobjedu, ne samo protiv Rudara, već i u preostale dvije utakmice protiv Radnika i Slobode. Tako bi ostali u igri za Evropu“, jasan je šef struke Borca Nemanja Miljanović.

Borčev šef struke za nedjeljni duel može računati na sve raspoložive snage osim Nemanje Vukmanovića. Dobrim radom u prvi plan je iskočio David Čavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rudar Prijedor iza sebe ima dobre rezultate, možda i iznad očekivanja. Dobili su neke, da tako kažem jače ekipe od njih. Ipak, mi smo Borac, idemo na sve tri pobjede u preostalim mečevima do kraja jeseni“, poručio je Čavić.

Utakmica Borac – Rudar Prijedor igra se u nedelju na Gradskom stadionu u 15 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tip
Pa sta vam je problem imati maksumalan učinak? Samo da vam sada novi izvođač penala nastavi gdje je Vranjes stao.
2 1
2323
Pa naravno da ce dobiti Rudar kad je vec sve ukovano....Prijateljska utakmica ...i Borac im uzima onog crnca sada na zimu....gadi se vise pratiti ovu ligu .A satro Cavic se nametnuo..dzaba to kad nine potpisao za agenciju predsednika Saveza pa zato i nema minutazu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti