U Bordo taboru zadovoljni: Veoma bitna pobjeda za nas

Musemić i Velkoski sretni zbog trijumfa

U Bordo taboru zadovoljni: Veoma bitna pobjeda za nas

Midhat Šljivak

Sarajevo je na Koševu uspjelo da savlada Krupu golom Krstea Velskoskog.

Nije Bordo tim ni danas blistao, ali su u redovima tima sa Koševa zadovoljni trijumfom.

"Zasluženo smo pobijedili. Važna utakmica za nas, važna pobjeda. Nadam se da će nam ovo biti podstrek za dalje. Teška je svaka utakmica, lakih nema. Vratiće nam se neki igrači i to će biti za nas pojačanja za nastavak sezone", rekao je  trener Sarajeva Husref Musemić.

Strijelac jedinog gola Krste Velkoski je rekao:

"Teška utakmica. Stvorili smo nekoliko šansi, zabili smo samo jedan gol. Meni ovaj gol mnogo znači", poručio je Velkoski.

Sa druge strane trener Krupe Slobodan Starčević kaže kako je Bordo tim zasluženo slavio.

"Prenervozna utakmica, posebno u prvom poluvremenu i nije se ništa posebno vidjelo. Nismo šutnuli u okvir gola i realan rezultat je 1:0", rekao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi