"U Čeliku su mi tražili novac za papire!"

Elmir Kuduzović:

"U Čeliku su mi tražili novac za papire!"

Nakon što su napustili Čelik, mnogi su odlučili da progovore o stanju u ovom klubu. Nakon Salčinovića, Džidića, Bilobrka i Miloševića na red je došao i Kuduzović.

Po izjavama koje su dolazile iz nogometnog kluba Čelik, saznali smo da zenički klub nije uspio dogovoriti daljnju saradnju sa Kuduzovićem.

"Rekao sam neke uslove koje ne mogu da ispoštuju, direktor je izjavio da sam slobodan i da Čelik neće praviti probleme.", izjavio je Kuduzović.

"Čelik je prema meni bio dužan neki novac, ali nisam odlučio da ih tužim. Došao sam po papire, kada su već rekli da sam slobodan, ali onda su mi tražili da im platim za papire, koje je uprava obećala da će mi dati. Razočaran sam u pojedince u Čeliku."

O tome koliko Kuduzović vrijedi zna čitava Zenica, a i on pa je rekao:

"Ne želim da pričam o boravku u Čeliku, ali svi znaju moj kvalitet i koliko sam se davao za Čelik, ali ljudi u upravi to nisu znali cijeniti.", za kraj je rekao Kuduzović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.