U četvrtak vanredna sjednica NS TK!

Na dnevnom redu naći će se i nemili događaji

U četvrtak vanredna sjednica NS TK!

Emir Dindić
Teme:

U četvrtak će biti održana vanredna sjednica Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona, a jedna od tačaka dnevnog reda  biće i neredi koji su se dogodili na terenima proteklog vikenda. 

Iz ovog Saveza nisu željeli ništa da komentarišu dok, kako tvrde, ne dobiju sve izvještaje delegata i sudija sa spornih susreta, a njih je zaista bilo puno ovog vikenda.

Kako su naveli, kada pogledaju snimke tih susreta, pročitaju dostavljenu dokumentaciju odlučiće o daljnjim tokovima, odnosno kaznama, kako za klubove, tako i za sudije ukoliko su svojim greškama izazvali incidente.

Poslije održane sjednice i javnost će blagovremeno biti obaviještena o svemu.

Sigurno je da će Disciplinska komisija pri NSTK imati pune ruke posla, a mi se nadamo da ovako nešto nećemo više viđati na našim terenima.

Top Komentari

mirza24
Sve rastjerati u ns tk sve i dovesti nove postene ljude ovi sada misle da im niko nista nemoze
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi