U četvrtak žrijeb parova Prve lige FBiH za novu sezonu

Sa početkom u 13 sati

U četvrtak žrijeb parova Prve lige FBiH za novu sezonu

S. Mlaćo

Žrijebanje takmičarskih brojeva klubova Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2018/2019 održat će se u četvrtak 12.07.2018. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) sa početkom u 13:00 sati.

Shodno odluci Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine žrijebanje takmičarskih brojeva klubova Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2018/2019 održat će se u četvrtak 12.07.2018. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) sa početkom u 13:00 sati.

Shodno važećim propisima i odlukama potrebno je da žrijebanju neizostavno prisustvuje predstavnik kluba Prve lige FBiH (uz validnu punomoć o zastupanju).

Žrijebu takmičarskih brojeva obavezni su prisustvovati svi klubovi koji će u takmičarskoj sezoni 2018/2019 učestvovati u takmičenju Prve lige FBiH. Podsjetimo, nova sezona starta 11/12.08.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Predigra za cirkus Kolorado je u četvrtak (12.7.18.).
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije