U Evertonu strahuju, Lukaku teže povrijeđen

U utakmici protiv Liveproola

U Evertonu strahuju, Lukaku teže povrijeđen

Edmir Škorić

U Evertonu strahuju da će njihov najbolji strijelac Romelu Lukaku dugo pauzirati nakon povrede u utakmici s Liverpoolom.

Osim što ih je  gradski rival razbio na Anfieldu u Merseyside derbiju (4:0), Evertonu težak udarac predstavlja i povreda Lukakua. 

Belgijanski nogometš sudario se sa suigračem Garethom Barryjem nakon kornera Luisa Suareza (kod gola Gerrarda), te je zadobio povredu gležnja.

"Još uvijek trebamo procijeniti kakva je situacija s njegovom nogom. Njegov gležanj je u logneti i ne izgleda baš dobro. Teško se povrijedio. Postoje trenuci u utakmicama koji mogu biti jako bolni i to je bio jedan od njih", rekao je menadžer Evertona Roberto Maritnez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.