U FK Željezničar prikupili sredstva za Marka Jevtića

Lijep potez nogometaša Plavih

U FK Željezničar prikupili sredstva za Marka Jevtića

S. Mlaćo

Fudbaleri Željezničara zajedno sa šefom stručnog štaba Slavka Petrovića i sportskim direktorom Aldinom Čenanom odlučili su pružiti podršku Marku Jevtiću, nogometašu Viteza koji je na utakmici poslije Čelika zaradio neugodnu povredu poslije koje mu je odstranjen bubreg.

Naime, na jednom od posljednjih treninga u Plavom taboru su prikupili značajna finansijska sredstva koja će biti uručena iskusnom članu NK Vitez.

Za Jevtića je karijera završena, a veliki broj sportskih klubova i pojedinaca odlučio mu je pružiti podršku. 

Na ovaj način njima su se pridružili i sa Grbavice, a ovaj potez svakako zaslužuje sve pohvale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar će sutra u prvom kolu Lige za prvaka ugostiti tuzlansku Slobodu. Meč se igra sa početkom u 19 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi