U GOŠK-u jasni: Stručni štab ima našu punu podršku

Sportski direktor kluba iz Gabele za SportSport.ba

U GOŠK-u jasni: Stručni štab ima našu punu podršku

Ekipa GOŠK-a je jako loše ušla u novu sezonu Premijer lige, a nakon jučerašnjeg poraza od Mladosti na domaćem terenu, sve glasnije su postale priče o mogućoj smjeni stručnog štaba.

Ipak, sada je postalo jasno da takvog razvoj događaja u Gabeli neće biti. Naime, nakon danas održanog sastanka sportski direktor GOŠK-a Andrija Jurković je poručio da stručni štab na čelu sa Feđom Dudićem i dalje ima punu podršku Uprave.

"Održali smo sastanak sa stručnim štabom i stručni štab ima punu podršku Uprave", istakao je za SportSport.ba Andrija Jurković, pa nastavio:

"Mi nismo pobornici nikakvih trenerskih smjena, obavili smo razgovor i sa igračima i nadamo se da će to dati neki pozitivni efekat i da ćemo izaći iz krize... Nijednog trenutka nismo razmišljali o smjenama trenera, sa ovim ljudima smo se radovali u proteklom periodu i moramo ostati zajedno i sada kada je teško. Zajedno ćemo skupiti snage i izađi iz krize, jer je jasno da imamo dovoljno kvaliteta."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK se nakon devet ogiranih kola Premijer lige nalazi na 11. mjestu na tabeli sa šest osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi