)
U Gračanici radno, očekuju se prva pojačanja

Sadiković jučer izvršio prozivku

U Gračanici radno, očekuju se prva pojačanja

Adnan Beganović

S pripremama za narednu sezonu krenuli su i fudbaleri Bratstva iz Gračanice. Naime, jučer je na stadionu Luke šef struke Denis Sadiković izvršio prozivku i upoznao je svoje izabranike s planom priprema.

Na prvom treningu nije bilo novih igrača, a klub su u odnosu na prvi dio sezone napustili Hafizović, Aljukić, Halilović i Timkov.

Međutim, navijači Bratstva nemaju razloga za brigu jer je Sadiković najavio nekoliko pojačanja, prije svega u navalnom redu, a kako saznajemo čelnici Bratstva u narednim danima će u Gračanicu dovesti i provjereno golmansko ime.

Na kraju treba dodati da je cilj Bratstva Premijer liga, te da su u ovom klubu optimistični zbog dobrog rasporeda kojeg imaju u proljetznom dijelu sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.