U Interu se traži zamjena za Maicona

Bale i Johnson na listi želja

U Interu se traži zamjena za Maicona

Kako je sve realnije da će bek Intera Maicon prihvatiti poziv Mourinha i Reala, u evropskom i italijanskom prvaku su se okrenuli ka pronalaženju zamjene za Brazilca.

U prvaku Europe i Italije, Interu, okrenuli su se ka pronalasku igrača koji će zamjeniti Brazilca Maicona na mjestu desnog beka momčadi iz Milana, pošto je Maicon već jednom nogom u Realu iz Madrida. Prema navodima italijanske Il Corriere dello Sport, u Interu su bacili oko na Liverpoolovog Glena Johnsona i Tottenhamovog Garetha Balea.

Jose Mourinho je izgleda uspio omekšati Inter u puštanju Maicona u Madrid sa ponudom od 35 miliona eura za usluge brazilskog beka, a Maicon je i sam izjavio kako ima želju preći u Real te je taj posao, kako se čini, vrlo blizu realizacije. U Interu su svjesni kakvog su klasnog igrača vjerovatno izgubili pa su zato i brzo prionuli traženju alternacija na poziciji desnog beka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.