U javnost "isplivao" i novi crveni dres Srbije

Čekaju na promociju

U javnost "isplivao" i novi crveni dres Srbije

E. Škorić

Nakon što je prije dvije sedmice objavljeno kako izgleda bijela, gostujuća garnitura dresova reprezentacije Srbije, sada je objavljena i fotografija crvenog dresa.

Srbija će krajem mjeseca igrati meč baraža protiv Norveške, a ako uspiju da slave u Oslu, igrat će finalni meč u Beogradu.

Očekuje e da će u Oslu igrati u novoj Puminoj garnituri bijele boje, a u finalu Lige nacija se očekuje i promocija prve garniture.

Ukoliko Srbija izbori Evropsko prvenstvo, onda će ti crveni dresovi biti korišteni.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Puma je radila dresove i za Italiju, Švicarsku, Češku i Austriju...

Top Komentari

Samo_Realan
Iskreno libo me arina kanjo, ne spominju oni BiH nikad, čak onaj popišani bn ima rubriku za vijesti posebno BiH, posebno šumska ko da je država
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi