U Juventusu nema mjesta za Trezegueta

Francuz slobodan igrač

U Juventusu nema mjesta za Trezegueta

Edmir Škorić

Torinski Juventus raskinuo je saradnju sa francuskim napadačem Davidom Trezeguetom, iako je 32-godišnjak imao još godinu dana ugovora sa Staom damom.

U Torinu ovog ljeta rade na stvaranju jedne nove generacije, a u kojoj, po svemu sudeći, nije bilo mjesta za Trezegueta. Francuz je otišao iz kluba nekoliko dana nakon što je i Brazilac Diego prešao u Wolfsburg.

Trezeguet bi se, prema pisanju medija, trebao pridružiti novom španskom prvoligašu Herculesu.

"Poput svih Juventusovih navijača, ja imam vrlo drage i ugodne uspomene na Davida i njegov 171 gol u deset godina provedenih u našem klubu. Bila je to istinska ljubavna priča. David će zauvijek ostati u srcima Juventusovih navijača", kazao je predsjednik Stare dame Andrea Agnelli.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.