U Kaknju podjela bodova i dva gola s jedanaest metara

Prva liga Federacije BiH

U Kaknju podjela bodova i dva gola s jedanaest metara

Adnan Beganović

U jednom od derbija 12. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Kaknju su domaći Rudar i Budućnost podijelili bodove (1:1).

Rudar na domaćem terenu nije uspio savladati Budućnost. Sve vrijedno pomena u ovom susretu desilo se u drugom poluvremenu.

Naime, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0, da bi u trećoj minuti nastavka gosti iz Banovića došli do prednosti. Strijelac je bio i to s jedanaest metara, Muhamed Mujić.

Dvadesetak minuta kasnije domaći su uspjeli izjednačiti, također s bijele tačke. Siguran realizator bio je Mirza Spahić.

Prva liga Federacije BiH, 12. kolo:
Rudar - Budućnost 1:1 (M.Spahić 67'/Mujić 48)
Početni sastavi:
RUDAR: Hadžić, Topalović, Kobilica, Prkić, Goralija, Spahić, Murić, M.Spahić, Gafurović, Duro, Kubat
BUDUĆNOST: Husić, Sliško, Čolić, Sarajlić, Ikanović, Kovačević, Husić, Imamović, Mujić, Lugavić, Čergić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.