U Kozari optimistični pred susret s Borcem

Prva liga RS, play-off

U Kozari optimistični pred susret s Borcem

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške kao najmlađi tim u ligi uspjeli su da obezbjede mjesto među šest najboljih ekipa i tako igraju Ligu za prvaka.

U odlučujućem meču, Gradiščanci su savladali ekipu Drine iz Zvornika (2:0) koja ove sezone igra na jednom skromnom nivou, te su tako obezbjedili plasman u Ligu za prvaka prvenstva Republike Srpske.

Za prvog protivnika u play-offu, Velimir Stojnić i njegovi izabranici imat će lidera na tabeli ekipu Borca.

Iz tabora crveno-bijelih poručuju da u grad na Vrbasu ne idu s bijelom zastavom već s ciljem da uz kvalitetnu igru, banjalučkoj publici pokažu kvalitet koji posjeduju.

"Očekujemo jednu dobru utakmicu pred mnogo publike. Ušli smo u play-off, igrat ćemo rasterećeno i vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata. Znam da ćemo kako ja tako i moji saigrači dat sve od sebe pa šta bude", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Majdanac.

Utakmica između Borca i Kozare na rasporedu je u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi