Premijer liga BiH

U Krupi optimistični pred okršaj sa Čelikom

Fudbaleri Krupe svoj bodovni saldo ovog vikenda pokušaće da uvećaju u duelu sa Čelikom.

Tim iz Banjaluke u subotu gostuje pretposljednjoj ekipi Premijer lige BiH, a trener Slobodan Starčević vjeruje u pozitivan ishod susreta.

"Sigurno da nas ne smije zavarati njihova pozicija na tabeli. Gledajući rezultate, ne samo protiv Željezničara i Sarajeva, već i protiv ekipa od kojih su gubili minimalnim rezultatom u samoj završnici, treba uvažiti kvalitet Čelika. Oni su sastavljeni od kvalitetnih pojedinaca, međutim, problemi iz kasnog početka priprema su se reflektovali na ovaj negativan rezultat", izjavio je Starčević. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svjesni promjene trenera koji će unijeti neku novu energiju, mi smo se spremali za ovu utakmicu. Uz to nas je i otrijeznio poraz u Kupu BiH od Travnika. Bićemo oslabljeni u zadnjoj liniji. Nećemo moći računati na Jašarevića i Vukotića, kao i na mladog Ilića. Ipak, nadamo se da ćemo naći dovoljno energije i dovoljno kvalitete da odigramo jednu dobru utakmicu protiv Čelika, te se sretni i zadovoljni vratimo kući", dodao je strateg Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi