U Leotaru očekuju pojačanja iz Crvene zvezde

Radno na Policama

U Leotaru očekuju pojačanja iz Crvene zvezde

Adnan Beganović

U dobrom raspoloženju su fudbaleri Leotara počeli pripreme na proljeće. Odmah poslije prozivke igrači su odradili prvi trening, a u klubu u narednih nekoliko dana očekuju i pojačanja iz Crvene zvezde.

"Igrači su došli spremni na ove pripreme, a tu su i Janković i Filipović koji će igrati i na proljeće. Pojedini mediji su pisali da su oni tražili papire da odu, ali od toga nema ništa i oni treniraju sa ostalim igračima. Biće sigurno i nekih igrača iz Crvene zvezde koji će da dođu na pozajmicu – rekao je trener Leotara Vladimir Gaćinović.

Sportski direktor Željko Radović je najavio da će biti pojačanja.

"Moramo da se pojačamo u svim linijama tima i u narednom periodu treba očekivati dolazak nekolicine igrača, ali o njihovim imenima sad je rano govoriti", rekao je Radović.

Leotar će igrati osam utakmica u ovim pripremama, a najteži ispit će imati u februaru kad će im u goste doći beogradski Partizan. Osim ovog meča Leotar će u Igalu igrati i na ''Mimoza kupu''. Pored Igala i Leotara učešće na turniru će uzeti Javor iz Ivanjice i Budućnost iz Podgorice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.