U Leotaru optimistični pred duel sa Slobodom

U Leotaru optimistični pred duel sa Slobodom

D. Banović

Iako u prva dva kola nisu ostvarili pobjedu, trener Leotara Slavko Jović kaže da nije nezadovoljan. Protiv Slobode bi stvari mogle da se promjene.

"Igrači su pružili svoj maksimum na terenu i jednostavno mi nismo imali sreće. Rekao bih da smo dva boda izgubili protiv Zvijezde u Trebinju, ali sad ćemo pokušati sve to da nadoknadimo", rekao je iskusni trener Jović.

On kaže da naredni rival ima ime, ali vjeruje da će njegovi igrači proraditi.

"Slobodu respektujemo zbog tradicije kluba, ali bodovi će da ostanu u Trebinju. Znamo da je klub u teškoj krizi, ali to nas neće zavarati. U meč ćemo da uđemo maksimalno motivisano i agresivno i sigurno će naš bodovni saldo poslije utakmice biti veći za nova tri boda", smatra Jović.

Utakmica se igra u subotu u 17 sati na stadionu Police u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije