U Leotaru razočarani suđenjem Elmira Pilava

Nakon poraza u Širokom Brijegu

U Leotaru razočarani suđenjem Elmira Pilava

Adnan Beganović

U okviru 22. kola Premijer lige, Široki Brijeg je na Pecari rezultatom 3:1 savladao Leotar, a trener trebinjskog premijerligaša Dragan Spaić nezadovoljan je suđenjem Elmira Pilava.

Naime, Spaić smatra da je već pomenuti Pilav za Široki Brijeg svirao nepostojeći penal, dok je pak s druge strane, prema njegovim riječima, propustio svirati penal za njegove izabranike.

"Široki je poveo iz penala, a svi na stadionu su komentarisali kako je to bio prekršaj nad našim golmanom  Boškom Milenkovićem. S druge strane, kod rezultata 2:0 bio je čist penal za nas kada je u šesnaestercu srušen Vladan Kujundžić", rekao je Spaić za Dnevni avaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.