U Levskom još ne znaju za prijavu Sarajeva
foto: Bulfoto

U Levskom još ne znaju za prijavu Sarajeva

M. Skaka

Nakon što je iz FK Sarajeva najavljena prijava organima UEFA zbog uvrjedljivih političkih transparenata podignutih na susretu Levskog i Sarajeva, Constentine Bazhdekov, finansijski direktor Levskog za tamošnje medije izjavio je da još uvijek nije upoznat sa bilo kakvom žalbom.

"Vidio sam se sa predstavnikom Sarajeva i nije mi rekao ništa o prijavi. Međutim, ukoliko je žalba zaista i podnešena, znaću više o tome u ponedjeljak.", rekao je Bazhdekov.

"Međutim, mislim da možemo odgvorotiti na bilo kakvu žalbu. Transparent je primjećen na vrijeme, policija je reagovala i on je uklonjen. Sve ovo trebalo bi stajati u izvještaju delegata.", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.