U Madridu 4.000 APOEL-ovih navijača

U Madridu 4.000 APOEL-ovih navijača

Edmir Škorić
Teme:

Bez obzira na težak poraz njihovog kluba u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka od Real Madrida (0:3), navijači APOEL-a u velikom broju pristigli su u Madrid.

Tako će ciparski prvak imati podršku oko 4000 svojih najvaternijih pristaša. Jasno da su šanse APOEL-a skoro pa nikakve u duelu s Kraljevima, ali njihovi navijači svejedno ih žele ispratiti do kraja.

Zatečen je ostao Jose Mourinho, trener Reala, kada je veliku skupinu sreo pokraj Santiago Bernabeua.Navijači iz Nikozije fotografirali su se s Portugalcem, da barem imaju bilo kakvu uspomenu u ovom po njihov klub povijesnom danu.

APOEL je veliki posao napravio i time što je u osmini finala Lige prvaka izbacio Lyon. Ujedno je to prvi klub s Cipra koji je dogurao do posljednjih osam u LP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.