U Mladosti još četiri slučaja zaraze koronavirusom

Ukupno pet pozitivnih fudbalera

U Mladosti još četiri slučaja zaraze koronavirusom · Saznajemo

Ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja je 17. juna počela s pripremama za narednu takmičarsku sezonu, ali su se ubrzo javile prve "glavobolje" i to zbog koronavirusa.

SportSport.ba je prije dva dana pisao da je test jednog igrača Mladosti bio pozitivan na Covid-19, što je potvrdio i direktor kluba Enes Bistrivoda.

Sada iz Doboja kod Kaknja stižu informacije da su novi testovi potvrdili i nove slučajeve zaraze virsom Covid-19.

Naime, još četvorica igrača Mladosti su zaražena novim koronavirosm, što znači da je u ekipi iz Doboja kod Kaknja do sada bilo pet pozitivnih na Covid-19.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Nista do proljeca sve odgodit i PL i baraz. Najprece je zdravlje neka igraju ostale zemlje koje to znaju.
0 2
djdushsjaksisixzhsnw
Ma propali smo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti