U Modriči razočarani suđenjem

Upisali poraz na gostovanju kod Željezničara

U Modriči razočarani suđenjem

S. Mlaćo

FK Željezničar je danas ugostio Alfa Modriču i slavio sa 3:0 u susretu 20. kola Prve lige RS.

Domaći su sva tri pogotka postigli u drugom dijelu, dok su gosti razočarani suđenjem glavnog sudije Velibora Gigovića iz Gradiške, te njegovih pomooćnika Draganom Keranovićem i Goranom Ilinčićem, obojica iz Prijedora.

Gosti smatraju da su Gigović i njegovi pomoćnici svojim odlukama pomogao domaćima da dođu do pobjede.

"Mi smo kolektiv koji se nikad ne osvrće na suđenje, a bilo ih je mnogo spornih protiv naše ekipe... Današnjoj sudijskoj trojci želimo da nikad više ne ponove ovakvo suđenje i da ovako više nikad ne dijele ,,pravdu"! FK ,,ŽELJEZNIČAR SPORT TIM" 3:0 FK ,,Alfa Modriča".", stoji na zaničnoj facebook stranici FK Alfa Modriča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi