U Mostaru u 17 sati, u Širokom u 18
Dragan Skakić sudi susret na stadionu "Pecara"

Polufinale Kupa BiH u fudbalu

U Mostaru u 17 sati, u Širokom u 18

Prve polufinalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine biće odigrane u srijedu, a Takmičarska komisija NS/FS BiH danas je objavila satnicu utakmicu u Mostaru i Širokom Brijegu.

Susret Zrinjski – Slavija tako će početi u 17 sati na stadionu „Pod Bijelim brijegom“, a sudiće ga Dragan Skakić iz Bosanske Gradiške. Asistiraće mu Zikret Kuljaninović iz Banovića i Siniša Janjić iz Bijeljine, dok će četvrti arbitar biti Radosav Vukasnović iz Trebinja. Delegat ovog meča je Rudolf Marić iz Posušja.

Utakmica Široki Brijeg – Sloboda igraće se na stadionu „Pecara“ od 18 sati. Pravdu u ovom susretu od iznimnog značaja za obje ekipe u borbi za plasman u Evropu dijeliće Emir Alečković iz Sarajeva. Za njegove pomoćnike određeni su Adnan Alispahić iz Zenice i Mato Stanića iz Pruda. Četvrti sudija biće Mevludin Efendić iz Sarajava, a delegat Radika Marić iz Bijeljine.

Revanš utakmice polufinale Kupa BiH igraće se na stadionu „Tušanj“ u Tuzli i SRC „Slavija“ u Istočnom Sarajevu 15. aprila.

Finalni susreti najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji u sezoni 2008/09  zakazani su za 13. i 27. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.