U NK Čelik se ne mire s porazom na Koševu: Sudiju proglasili ubicom

Objava na zvaničnoj stranici

U NK Čelik se ne mire s porazom na Koševu: Sudiju proglasili ubicom

M. Šljivak

NK Čelik ne može da se pomiri sa porazom od FK Sarajevo na Koševu.

Zeničani su odigrali dobar meč, ali su na kraju poraženi sa 2:0. Razlog poraza gosti su vidjeli u sudiji Frani Jeliću i smatraju da je on odgovoran za rezultat.

Isključio je Jelić igrača Čelika Marka Perišića, po njihovom viđenju imao je još nekoliko čudnih odluka kojima je išao u korist domaćina.

Nakon svega što se dešavalo sudiju Jelića su proglasili ubicom. Njegovu fotografiju su postavili na zvanični Facebook profil kluba i napisali su:

"Ubica"...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pitanje je da li je baš Facebook pravo mjesto za ovakve komentare? U Čeliku očigledno smatraju da jeste.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Kaznit za ove izjave!
52 11
Ende
Nevjerovatno. Pa sta biste da igrac dobije crveni zbog psovke nakon sto je sviran faul za protivnika, a bio nad njim ... start sa ledja na igraca.. jedna noga u koljena, druga u ahilovu tetivu.. igrac trci kontru... PA CRVENI KO KUCA glupani glupi.. jel' vas stid da se bunite ??
50 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi