"U ovoj sedmici sve će biti jasnije"

Osmanagić na meti brojnih klubova

"U ovoj sedmici sve će biti jasnije"

O. Lekić

Igrač OFK Beograda Amer Osmanagić sasvim siguno u narednoj sezoni neće igrati kao pozajmljen igrač u Veležu, a gdje će karijeru nastaviti saznat će se u nekoliko narednih dana.

Za ovog fudbalera interes su pokazali brojni naši klubovi, a Osmanagić ima i nekoliko ponuda iz inostranstva.

"Još uvijek se ništa ne zna. Imam nekih ponuda iz inostranstva tako da ne mogu sa sigurnošću reći gdje ću karijeru nastaviti, no siguran sam da napuštam Rođene. Bilo mi je lijepo u Veležu, radio sam sa jednim vrhunskim stručnjakom koji mi je mnogo pomogao. U Mostaru sam stekao i brojne prijatelje, ali vrijeme je za nove izazove", rekao je Osmanagić za SportSport.ba i dodao:

"Otvoren sam za sve razgovore, no sigurno je da ću ukoliko ostanem u BiH gledati da igram za klub koji nastupa na evropskoj sceni. Ponavljam, ponuda ima, ali ja doista ne želim mnogo razbijati glavu jer imam menadžera koji brine o svemu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.