U petak Bordo day u organizaciji FK Sarajevo

U petak Bordo day u organizaciji FK Sarajevo

Edmir Škorić

FK Sarajevo svojim navijačima priprema jedno veliko iznenađenje. Riječ je o projektu "Bordo Day", koji će biti realizovan idući petak, 14.9.2012. godine.

Od 15h, "Trg Oslobođenja - Alija Izetbegović", koji se nalazi u centru Sarajeva, biti će obojen u samo jednu boju - bordo boju!

Cilj ovog projekta jeste da FK Sarajevo otvori svoja vrata svim građanima glavnog grada Bosne i Hercegovine. Dođite taj dan na "Trg Oslobođenja - Alija Izetbegović" i budite dio ove priče. U 16h, je zakazana zvanična press konferencija kluba povodom utakmice VI kola BH Telecom Premijer lige, u kojem na stadion "Asim Ferhatović-Hase" dolazi ekipa Veleža.

Osim predstavnika medija, svi zainteresirani mogu posmatrati pressicu. Osim pressice, program Bordo day-a čine još mnoge zanimljive stvari. Na Info pultu, možete saznati sve informacije vezane za klub. Za one koji nemaju vremena da posjete bordo prodavnice u Bezistanu i u prostorijama kluba, mobilni Fan Shop će naredni petak biti idealno rješenje za kupovinu majice, kape ili šala.

Također, bit će postavljen oficijelni štand članstva, na kojem svi zainteresirani mogu postati aktivni članovi kluba za svega nekoliko minuta. Uz člansku karticu možete odmah izvaditi i vašu polugodišnju, odnosno godišnju kartu.

Na štandu omladinskog pogona FK Sarajevo možete vašeg prijatelja, sebe ili vaše dijete upisati u mlađe selekcije FK Sarajevo. Specijalno za najvatrenije navijače FK Sarajevo, obezbijeđen je fudbalski teren 7 x 20m, na kojem ćemo organizovati fudbalske utakmice protiv prvotimaca bordo kluba. Mislite da možete Dejanu Bandoviću ili Alminu Abdihodžiću postići gol? Dođite i pokažite vaše znanje!

Ipak, to nije sve! Iznenađenja, pokloni, nagradne igre i dobra atmosfera vas očekuju 14.9. na "Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović." Vidimo se! 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.