U petak zasjeda Apelaciona komisija

Slučaj Gavarić na dnevnom redu

U petak zasjeda Apelaciona komisija

Adnan Beganović

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u petak u 11 sati imat će sjednicu na kojoj će se odlučivati o žalbi FK Sarajevo na odluku o ponavljanju utakmice Sloboda - Sarajevo, koju je donijela Takmičarske komisija FS BiH.

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici u petak razmatrat će žalbu FK Sarajevo, a ukoliko odluka Apelacione komisije bude ista kao i ona koju je donijela Takmičarska komisija, sarajevskom premijerligašu ostat će samo još da se žali Izvršnom odboru FS BiH.

Čelni ljudi FK Sarajevo najavili su da će u slučaju da Apelaciona komisija potvrdi odluku Takmičarske komisije, uložiti žalbu Izvršnom odboru FS BiH, pa čak i da će se žaliti UEFA-i.

Kakva god odluka u petak bude donesena, ono što je sigurno je to da nastavak takmičenje u Premijer ligi nije niti počeo kako treba, a skandali su već na naslovnim stranicama, pa se postavlja pitanje kako će biti kada sezona bude pred samim krajem, odnosno kada na programu budu utakmice koje će odlučivati o putnicima u Evropu i u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.