U prodaji ulaznice za duel Sarajeva i Radnika

Susret se igra u nedjelju

U prodaji ulaznice za duel Sarajeva i Radnika

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Sarajevo dočekat će Radnik na Koševu u nedjelju, 2. aprila.

Bordo klub tražit će drugu domaću pobjedu protiv kluba iz Bijeljine u ovoj sezoni, a izabranici Mehmeda Janjoša očekuju veliku podršku sa tribina.

Ulaznice za predstojeći susret protiv Radnika u prodaji se nalaze od petka, 31. marta, po sljedećim cijenama: Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM, Tribina “Istok” – 8 KM, Tribina “Zapad” – 10 KM. Ulaznice su dostupne u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b i Bezistan, a na dan utakmice svi navijači Sarajeva moći će svoju kartu kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, koja će uobičajno biti otvorena tri sata uoči početka utakmica.

Sarajevo dočekuje Radnik u nedjelju, a susret na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu počinje u 19.45 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi