U Sarajevu optimistični pred duel sa Borcem

Sutra na Koševu derbi 30. kola

U Sarajevu optimistični pred duel sa Borcem

Adnan Beganović

U posljednjem 30. kolu Premiejr lige Bosne i Hercegovine sutra će na Koševu snage odmjeriti domaće Sarajevo i Borac iz Banja Luke.

Duel Sarajeva i Borca daće odgovor na pitanje koja će momčad Premijer ligu završiti na trećem mjestu, a u taboru domaćih su uvjereni da će to biti oni.

"Za sutrašnju utakmicu nema kalkulacija. Sebe smo doveli u nezgodan položaj time što nismo pobijedili tri posljednje utakmice. U utakmici protiv Borca moramo ostvariti pobjedu i nadam se da ćemo to uraditi. Igrači su svjestni važnosti utakmice. Vjerujem da ćemo pokazati bolji pristup i rezultat nego što je bio slučaj u Gradačcu. U ekipu se vračaju Belošević, Husejinović i Sesar, a zbog kartona utakmicu propuštaju Torlak i Čomor. Borac je obezbijedio Europu i ne očekujemo laku utakmicu. Međutim, uz dobar pristup iskreno se nadam pobjedi", istakao je šef stručnog štaba Dragan Jović, dok je odbrambeni fudbaler Dilaver Zrnanović dodao:

""S obzirom da nam sutrašnja utakmica mnogo znači, mi smo fokusirani na pobjedu. Siguran sam da će svi igrači dati svoj maksimum kako bi došli do željenog cilja. Utakmica protiv Zvijezde je poremetila malo atmosferu. Očito da izostanak Husejinovića, Sesara i Beloševića nismo mogli kompenzirati. Vjeruje da će sutra sasvim drugačije izgledati. Sa njima naša igra izgleda bolje i nadamo se pobjedi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.