U Schalkeu optimistični uoči Intera

U Schalkeu optimistični uoči Intera

Golman Schalkea Manuel Neuer se nada kako neće primiti gol u prvom susretu četvrtine finala kojeg njegov klub igra sa aktuelnim prvakom Evrope, milanskim Interom.

"Naš je cilj u ovoj utakmici da ne primimo gol. Želimo se kući vratiti sa pozitivnim rezultatom, kako bi u revanšu na Veltins Areni mogli obezbijediti prolazak dalje. Da bi to napravili moramo dobro organizovati odbranu, kao što smo to uradili protiv St. Paulija", kaže Neuer.

Optimističan uoči gostovanja Interu je odbrambeni igrač Benedikt Hoewedes.

"Veoma smo optimistični nakon dobre igre protiv St. Paulija. Idemo u Milan napraviti dobar rezultat i mislim da nećenmo biti poraženi", rekao je Hoewedes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.