U sjeni tragedije u Širokom

Okuplja se reprezentacija BiH

U sjeni tragedije u Širokom

Od jutros je u hotelu Hercegovina na Ilidži počelo okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine u sklopu priprema za susrete kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo sa Estonijom i Španijom.

Atmosfera u taboru bh. reprezentacije na Ilidži daleko je od one na koju smo navikli. Nevjerica vlada, nakon ubistva Vedrana Puljića jučer u Širokom i svih nemilih scena koje su se jučer odigrale.

Za sada su ovdje u hotel Hercegovina stigli selektor BiH Miroslav Blažević, kapiten naših Zmajeva Emir Spahić i golman Nemanja Supić. Međutim, sumorna lica i nevjerica ono su što vlada ovjde na Ilidži. Niko ne može da vjeruje u ovo što nam se desilo.

"Ja sam šokiran. Ovo je strašno, stvarno ne znam šta da kažem", nije krio razočarenje golman naše reprezentacije Nemanja Supić.

Ostanite uz SportSport.ba, uskoro opširnije sa okupljanja reprezentacije, koje je zakazano danas do 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.