U sljedećoj sezoni na još jednom premijerligaškom stadionu će se igrati pod reflektorima

Počinju radovi

U sljedećoj sezoni na još jednom premijerligaškom stadionu će se igrati pod reflektorima

A. Čaušević

Iako je sezona Premijer lige BiH praktično tek završila pripreme za narednu takmičarsku godinu su već počele. 

Minulom sezonom sigurno veoma mogu biti zadovoljni u Radniku koji će predstavljati BiH u kvalifikacijama za Europa ligu.

Bijeljinci su posljednjih godina su postali jedan od najbolje organizovanih klubova, a napravili su i nekoliko odličnih izlaznih transfera. Izdvajaju se prodaje Samira Memiševića, Besima Šerbečića, Dine Beširevića...

Osim na sklapljanju igračke križaljke u Radniku će tokom pauze raditi i na poboljšanju infrastrukture.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednih 20-ak dana počet će izgradnja terena s vještačkom travom, a za šest mjeseci trebali bi da budu postavljeni i reflektori na Gradskom stadionu u Bijeljini.

To znači da bi se od naredne sezone osim u Mostaru (stadion Pod Bijelim brijegom), Širokom Brijegu (Pecara), Sarajevo (Grbavica i Asim Ferhatović Hase), Banjoj Luci (Gradski stadion), Tuzli (Tušanj), Zenici (Bilino polje) u večernjem terminu trebalo igrati i u Bijeljini.

Top Komentari

RASanticeva
Do jeseni će akobogda i na Stadionu Rođeni da budu reflektori
2 0
Benjamingst
Stadion u BN treba novi teren, malo podici ograde oko oni njiha, postaviti reklame itd... ono je ruglo of stadiona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi