U Slobodi uvjereni u trijumf

Premijer liga, 8. kolo

U Slobodi uvjereni u trijumf

Adnan Beganović

Fudbaleri Slobode danas na Tušnju dočekuju Slaviiju, koja u Tuzlu dolazi s novim trenerom Milomirom Odovićem i sasvim je sigurno da nas očekuje jako zanimljiv susret. U redovima Slobode pred današnji duel vlada optimizam i Tuzlaci su uvjereni da će se oni na kraju radovati.

„Dolazi nam sigurno kvalitetna momčad Slavije koja ima nešto lošije rezultate samo zbog učešća u evropskim takmičenjima jer poznato je da naše ekipe nemaju snage da igraju na više frontova. Za nas je nepovoljna situacija to što Slavija dolazi s novim trenerom jer ta „šok terapija“ često zna dati rezultate, ali mi se nadamo da će Odović svoje prve bodove na klupi Slavije osvojiti u idućem kolu“, rekao je Adnan Osmanhodžić za naš portal te dodao:

„Svi igrači izuzev kartoniranog Muhameda Mujića su spremni, upravo imamo sastanak i primjeti se na njima jedna velika želja. Biće teško, ali smatram da imamo snage za novu „tricu“.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.