U srijedu počinje prodaja ulaznica za meč BiH - Kipar

Ulaznice u svim poslovnicama Centrotoursa

U srijedu počinje prodaja ulaznica za meč BiH - Kipar

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine početkom oktobra nastavlja kvalifikacije za plasman na Svjetsko prvenstvo koje se 2018. godine igra u Rusiji.

Nakon pobjede na Bilinom polju protiv selekcije Estonije, naša reprezentacija 7. oktobra u Briselu igra protiv Belgije. Bh. reprezentacija neće imati previše vremena za odmor nakon te utakmice s obzirom da četiri dana kasnije u Zenici dočekujemo Kipar.

Ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina - Kipar bit će u prodaji od srijede, 28.09.2016. godine. Prodaja ulaznica za ovaj meč koji se igra na Bilinom polju počinje u 9 sati.

Navijači BiH koji su zainteresovani za odlazak na meč BiH - Kipar ulaznice mogu kupiti u svim poslovnicama Centrotoursa. Očekuje se da će za ovaj meč biti štampano 11.000 ulaznica, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (tribina istok) i 20 KM (jug i sjever).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi