U srijedu završnica Kupa Federacije BiH

U srijedu završnica Kupa Federacije BiH

Pored prvenstvenog ogleda Sarajeva i Čelika u srijedu su na programu utakmice završnice nogometnog Kupa NS Federcije BiH.

U srijedu će se igrati utakmice završnice Kupa NS Federacije BiH. Voljom žrijeba četiri ekipe plasirali su se direktno u završnicu Kupa BiH i to Jedinstvo iz Bihaća, Omladinac iz Mionice, Orašje iz Orašja i TOŠK iz Tešnja.

Preostalih šest mjesta rezevisano je za pobjednika sliedećih susreta: KLOKOTNICA: Doboj Istok - Odžak 102, JAJCE: Maestral 95 - Sloga (Uskoplje), VITEZ: Vitez - Krajišnik, RODOČ: Branitelj - Grude, SARAJEVO: Bosna - Usora i VOGOŠĆA: UNIS - GOŠK.

Sve utakmice igraju se u srijedu 18.08. sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.