U Tottenhamu se ne odriču Lamele

U Tottenhamu se ne odriču Lamele

Edmir Škorić

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy tvrdi da će Erik Lamela ostati na White Hart Laneu.

Lamela je ljetos iz Rome prešao u Tottenham, no nije se najbolje uklopio u novu sredinu. Njegov otac je nedavno otkrio novinarima kako će njegov sin najvjerovatnije napustiti London i vratiti se u Italiju.

Ipak, predsjednik Tottenhama ističe kako Lameli problem stvara engleski jezik. Argentinac svakodnevno uči engleski, a u klubu su strpljivi i ne žele tek tako izgubiti talentiranog igrača kojeg su platili čak 30 miliona funti.

Lamela, koji je sa 12 godina bio na korak od Barcelone, u Romi je odigrao 62 utakmice i postigao 19 golova. Za Argentinu je igrao na šest utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti