U znaku minimalnih 1:0

Španska Primera

U znaku minimalnih 1:0

Danas su odigrana prva tri susreta trećeg kola španske Primera fudbalske lige u kojima su postignuta samo tri gola.

Kriza Villarreala se nastavila i u ovom kolu kada je Žuta podmornica gostovala kod Granade. Domaći su slavili sa minimalnh 1:0, a strijelac jedinog gola na susretu bio je u 56. minuti Uche.

Gosti sa El Madrigala su imali sjajnu priliku da izjednače jedanaest minuta prije kraja, ali je Giuseppe Rossi bio neprecizan sa bijele tačke, pa je ostalo neriješno, 1:1.

Skupocjena ekipa Malage gostovala je na ostrvu kod Mallorce i slavila pobjedu također sa minimalnih 1:0. Gol odluke na ovom susretu bio je djelo nekadašnjeg igrača Bayerna Martina Demichelisa u 39. minuti susreta.

I treći večerašnji susret odlučen je istim rezultatom od 1:0 sa koliko je Valencija slavila na gostovanju kod Sportinga u Gijonu. Najbolji strijelac Šišmiša sa Mestalle Roberto Soldado donio je svom ekipu pobjedu i tri boda.
szólj hozzá: Mll 0-1 Mga
szólj hozzá: Sp0-1Va[Matchhighlight.com]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti