U Zvorniku mreže mirovale

Bez pogodaka na meču Drina - Sutjeska

U Zvorniku mreže mirovale

D. Vejo

Danas su se u Zvorniku sastali domaća Drina i Sutjeska iz Foče u okviru 18. kola Prve lige RS, a meč je završio bez pobjednika (0:0).

Zvornička publika danas nije mogla da uživa u pretjerano kvalitetnoj igri svojih pulena. U prvoj dionici susreta vodila se žestoka borba na sredini terena. Nešto više loptu je u nogama imala domaća ekipa, ali su Fočaci stoički izdržali sve nalete protivnika.

Sutjeska je u nekoliko navarata pokušala da zaprijeti iz kontre, ali nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze gol domaćina, pa se tako na pauzu odlazi pri rezultatu 0:0.

Ništa bolji fudbal nije viđen u nastavku susreta. Vasić i Jokić kreirali su napade Drine, ali udarne igle su ovoga puta zakazale, pa tako meč završava bez pobjednika 0:0.

Drina će i narednog vikenda igrati kod kuće protiv Slavije, dok će Sutjeska biti domaćin Zvijezdi 09.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi