Ubiparip: Dobro je i bilo šansi na utakmici...

Strijelac pobjedonosnog gola za Tuzla City

Ubiparip: Dobro je i bilo šansi na utakmici...

Tuzla City je zatvorio prvi dio sezone domaćom pobjedom nad Širokim Brijegom, rezultatom 1:0.

Pobjedonosni gol za Tuzla City je postigao Vojo Ubiparip, koji je majstorski izveo slobodan udarac na startu prvog dijela.

"Pretežak teren, pretežak za igru. Dobro je i bilo šansi na utakmici kakav je teren. I pretpostavljao sam prije utakmice da će odlučiti neki gol iz prekida, jer je bilo preteško da se igra, da se stvore neke šanse iz igre", izjavio je nakon utakmice Vojo Ubiparip, pa dodao:

"Imali smo sreće da postignemo taj gol. Široki je izuzetno dobra ekipa, stisli su nas malo pred kraj, što je normalno. Ganjali su rezultat. Ali znalački smo se odbranili, Azir je imao nekoliko jako dobro intervencija, spasio nas je u tim situacijama. Svi skupa smo iznijeli ovu utakicu i na pravi način idemo na pauzu".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Furioza1999
Ide zima ide zeljo hajde jovo ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti